Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

DC i Marvel ujedinjeni na Comic night-u

Marija Janković 10.12.2018. Komentari

U okviru događaja Comc night koji će se održati u bioskopu Cineplexx 13. decembra, biće prikazane projekcije novih filmova Akvamen i Spajdermen.

Foto: www.mashable.com

Na Comic night događaju će ova dva filma biti premijerno prikazana gde će Akvamen ujediniti nešto starije fanove naučnofantastičnih filmova i one najmlađe animiranom verzijom filma Spajdermen.

Režija Džejmsa Vona donosi nam na veliko platno dosad neispričanu priču kralja podvodnog sveta. Film predstavlja treći po redu nastavak gde se Akvamen pojavljuje u njemu, posle Betmen protiv Supermena: Zora pravednika Liga pravde, i biće prvi film koji će se fokusirati na Akvamena u glavnoj ulozi. U Akvamenu, Artur Kari, čiji lik tumači glumac Džejson Momoa, naslednik je podvodnog carstva Atlantide čija dužnost je da odbrani svoj narod i istovremeno bude heroj sveta. Film burne priče i pun neizbežne akcije. U borbi za opstanak javlja se niz likova čije sudbine se prepliću, Orma kog glumi glumi  Patrik Vilson, Amber Hard u ulozi kraljice mora Mere, dok Vilijan Defo predstavlja Akvamenovog saveznika Vulka, a u ulozi kraljice Atlane stoji oskarovka Nikol Kidman. Projekcija ovog filma biće prikazana u 20 časova. (SIN 3D)

47501650 346716966106966 7519011671000481792 n

Akvamen; Foto: www.digitalspy.com

 

U animirano i sinhronizovano izdanje Marvelovog junaka Spajdermena uvodi nas tinejdžer iz Bruklina, Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego baš spašavanju sveta i uloge jednog heroja. Iznenađenja će se javljati gotovo na svakom koraku, a dečak će na svet gledati drugim očima, iz nekog drugog ugla. Iza dečakovog glasa naći će se Mateja Vukašinović, a iza ostalih likova Aleksandar Radojičić, Đurđina Radić – Djixx, Srđan Timarov i Branislav Lečić. Projekcija ove animirane avanture zakazana je za 19:35.

47471622 355011948607002 5829467366064390144 n

Spajdermen: Novi svet; Foto: www.nairaland.com


Osim projekcije novog filma Akvamen i Spajdermen: Novi svet sve ljubitelje stripova čekaće original poster superheroja na poklon. Striparnica Južni Darkwood obezbedila je i 20% popusta na sva njihova izdanja uz kupljenu kartu za superherojske filmove, dok će najsrećnije zaljubljenike devete umetnosti obradovati i fantastičnim poklon izdanjima stripova.

Karte su u prodaji i možete ih naći na blagajni bioskopa. Cena karte za film Akvamen je 520 dinara, dok je za Spajdermena 350 dinara. Za sve ostale informacije posetite sajt Cineplexx-a.

akvamen,Spajdermen,cineplexx nis,comic night,kultura,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.