Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Kultura

Komedija Svinja u Domu Vojske

Aleksa Anđelić 26.10.2018. Komentari

Komedija Svinja, rađena po romanu Branislava Nušića, biće premijerno izvedena 19. novembra u Domu Vojske. Početak je zakazan za 20 časova.

Foto: www.akademija28.com

Radnja predstave prati Đoleta, čoveka koji se posle deset godina provedenih u Americi, u kojoj se obogatio i promenio pogled na život, vraća u Beograd i odlazi u posetu najboljem prijatelju. Njegov prijatelj je Nikola, inženjer koji se oženio sa lepom, pametnom i energičnom ženom. Đole se zaljubljuje u Ninu, a to priznaje i Nikoli. Pošto je to uradio dok je na trenutak izašla, a potom pobegao, ona počinje da sumnja da je u pitanju neka tajna iz studentskih dana i bez znanja muža odlazi u posetu čoveku iz Amerike. Đole je iznajmio stan od gazdarice, koja je zainteresovana za njega.

Uloge tumače Dušan Matejić (Nikola), Marijana Mićić (Nina), Miloš Đurović (Đole) i Ljiljana Đurić (Beba). Predstava je rađena u režiji Sonje Knežević, dok je za scenario i kostime zadužena Vesna Radović.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma Vojske, u Niškim vestimaCity Caffe-u. Cena karata je 500 dinara, dok je za VIP mesta 600 dinara.

 

kultura,predstava,komedija,Dom vojske,svinja,branislav nušić,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.