Pametni telefon za ljubitelje Star Wars-a

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Kineska kompanija OnePlus predstavila je u Indiji svoju verziju pametnog telefona u Star  Wars izdanju. Bilo je reči da će se ovaj telefon prodavati samo na indijskom tržištu, međutim, od 14. decembra biće dostupan i u Evropi.

www.androidcentral.com

Star Wars je ograničeno izdanje ovog telefona, koji se od običnog 5T razlikuje po izgledu. Biće u beloj boji sa crvenim Star Wars logom. Što se funkcija tiče, one su ostale iste. Ekran od 6 inča, dupla kamera od 16 megapiksela, Snapdragon 835 čipset, jačina baterija 3300 mAh su neke od najvažnijih karakteristika koje čine ovaj pametni telefon. Octa-core procesor i Android Nougat 7.1.1 verzija pokreću OnePlus telefon. Izašao je u dve verzije sa većom i manjom RAM i internom memorijom.

OnePlus 5T sa većom memorijom koštaće više, ali ne mnogo više. Ima ulaz za slušalice, što je korisnicama telefona ove kineske kompanije bilo izuzetno važno. Tu je i senzor za otisak prsta i Gorilla Glass zaštita ekrana. Origanlna verzija ovog telefona se prodaje u Midnight Black i Lava Red boji. 

5T će biti prodavan u Danskoj, Finskoj i Švedskoj. Model od 6GB ram memorije i 64GB interne memorije koštaće oko 500 evra, dok će 560 evra koštati model 8GB ram i 128GB skladišne memorije. Nije poznato zbog čega se ovaj telefon neće prodavati u celoj Evropi. Star Wars: The Last Jedi će se uskoro naći u bioskopima, a ovo je samo jedan od načina reklamiranje filma.

Izvori: www.techradar.comwww.racunalo.comwww.gsmarena.comwww.androidcentral.com

Ključne reči: star wars , oneplus5t , smartphone ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.