Stigao abdejt za Windows 10

Marija Đorđević 2017.
Komentari

Microsoft je 17. oktobra izbacio novu verziju svog operativnog sistema koji se zove Windows 10 Fall Creators Update. Svi korisnici Windows-a moći će da instaliraju nadogradnju do kraja meseca.

www.trustedreviews.com

Sa novim abdejtom stižu nam brojne promene. Photos aplikacija dobija novi dizajn i opciju Story Remix koja nam omogućava da od nekoliko slika i video-klipova napravimo kratak film sa muzikom, tranzicijama, pa čak i 3D efektima. Poboljšanja se odnose i na 3D objekte, odnosno na aplikaciju Paint 3D. Creators Update imaće opciju Travel back in time koja nam omogućava da vidimo šta smo radili u prošlosti. Uz pomoć ove opcije moći ćemo da se vratimo i nekoliko meseci unazad. Takođe, možemo samo nastaviti gde smo stali sa radom uz opciju Pick up where you left off. Novi dizajn, mnoge nove opcije, a i virtuelna realnost će takođe naći mesto u novom abdejtu.

Kako biste instalirali Windows-ovu nadogradnju potrebno je da vaš računar ima bar 1 GHz procesor, 1 GB RAM memorije i 16 GB slobodnog prostora za 32-bitnu verziju. Za verziju od 64 bita potrebno je 20 GB slobodnog prostora. Bekapovanje vaših podataka pre instalacije abdejta nije obavezno, ali je sigurnije. Više informacija o Windows 10 Fall Creators Update-u možete pronaći na Microsoft-ovom sajtu.

Izvori: microsoft.comwired.comtechradar.com.

Ključne reči: windows10 , windows fall creators update , os ,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.