Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Međunarodni konkurs dostupan lokalnim medijima u Srbiji

Emilija Miliev 7.8.2021. Komentari

Konkurs za najbolje ideje koje su primenjene tokom pandemije ili nove koje će lokalni mediji razvijati za buduće krizne situacije raspisan je u okviru međunarodnog projekta „Lokalni glasovi – globalne promene” koji sprovode organizacije PU Lokal pres (Srbija), Media Matter for Democracy (Pakistan) i Leaders of Tomorrow (Jordan).

Foto: pexels.com

U projektu učestvuju lokalni mediji iz Srbije, Pakistana i Jordana. Bira se po deset najboljih koncepata koji se predstavljaju međunarodnom žiriju, a potom međunarodni žiri bira deset najboljih rešenja koja dobijaju finansijsku podršku u visini do 6.000 evra i mentora u cilju daljeg razvoja. Koncept s kojima se mediji mogu prijaviti spadaju u bilo koju od sledećih kategorija: ubedljive inovacije u sadržaju, inovativno poslovanje i planovi koji su vam pomogli da se održite tokom krize Covid19.

Konkurs je otvoren do 31. avgusta i moguće je prijaviti se na linku, a vreme i info sesije o uslovima konkursa biće objavljeno naknadno na sajtu Lokal presa i na Fejsbuk straniciProjekat je osmišljen od strane DWA, uz finansijsku podršku Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Nemačke.

društvo,Lokal pres,međunarodni konkurs,Lokalni mediji,Srbija,konkurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.