Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Projekat „Be smart & Start” o preduzetništvu

Jelena Ilić 24.5.2021. Komentari

Organizacija „AEGEE–Niš” sprovešće radionicu o preduzetništvu i karijernom razvoju pod nazivom „Be Smart & Start”. Seminar će biti održan u Naučno-tehnološkom parku i trajaće tri dana – od 28. do 30. maja.

Foto: pexels.com

Prva dva dana biće rezervisana za predavanja, dok će trećeg dana učesnici projekta moći da usavrše stečeno znanje i provere ga, putem studije slučaja, na praktičnom primeru. Na studiji slučaja učesnici će raditi u timovima, a za tri najbolja tima rezervisane su nagrade. U toku projekta biće održana šest predavanja. Pred polaznicima radionice govoriće ostvareni preduzetnici koji su direktori i vlasnici različitih kompanija poput Milana Petrovića, predsednika i programskog direktora udruženja Nauči me, Bratislava Bojića, osnivača No Limit Hub-a, direktora NTP-a Milana Ranđelovića i drugih.

Prva dva predavanja biće motivacionog tipa; govoriće se o načinu razmišljanja u preduzetništvu, o važnosti aktivizma i formalnog i neformalnog obrazovanja. Na ostalim predavanjima učesnici će moći da nauče o emocionalnoj inteligenciji preduzetnika i biće u prilici da čuju mnoštvo konkretnih i korisnih saveta u preduzetničkom poslovanju, takođe i o pokretanju sopstvenog biznisa.Trećeg dana učesnici će moći praktično da rade na znanju stečenom u prethodna dva dana. U tom delu će glavni akteri biti sami polaznici radionice koji će da rade na studiji slučaja i to u timovima od po pet članova.

Broj učesnika projekta ograničen je na 30, a svako ko bude prisustvovao sva tri dana dobiće sertifikat od organizacije. Zainteresovani mogu da se prijave putem popunjavanja formulara na linku. Takođe, za sve učesnike radionice je obezbeđena hrana i osveženje.

društvo,aegee,preduzetništvo,mladi,radionica,Naučno tehnološki park,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.