Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Onlajn info-sesija za lokalne i regionalne medije u okviru medijskog takmičenja

Jelena Ilić 8.5.2021. Komentari

Razvojni program „EU PRO” će održati onlajn info-sesiju posvećenu takmičenju za lokalne i regionalne medije 10. maja, na platformi Zoom. Početak je zakazan za 16 časova.

Foto: pexels.com

Zainteresovane medijske kuće koje ispunjavaju uslove konkursa mogu da konkurišu sa pričama koje obrađuju razne segmente EU podrške pružene lokalu kroz projekte EU PRO programa. Medijske priče koje su objavljene u periodu od 22. aprila do 17. maja 2021. godine mogu da se takmiče u jednoj od četiri kategorije: štampa, tv, radio ili medijski portal. Pored glavnih takmičarskih kategorija, medijske kuće mogu dodatno da prijave tri medijske priče u specijalnoj takmičarskoj kategoriji – set medijskih priča. Propozicije takmičenja otvorenog za prijave do 17. maja 2021. godine dostupne su na sajtu EU PRO programa, dok će se samo takmičenje realizovati preko veb-sajta gde su date detaljne informacije, kao i način prijave. 

Za učešće na onlajn info-sesiji neophodna je prijava kako bi se omogućio pristup Zoom platformi, koja se šalje na imejl adresu a događaju se može pristupiti na linku.

društvo,EU PRO,medijsko takmičenje,info sesija,mediji,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.