Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Onlajn diskusija povodom Međunarodnog dana žena

Jelena Marković 6.3.2021. Komentari

Povodom obeležja Međunarodnog dana žena, filijale Informacionog kutka Evropske unije u Nišu i Novom Sadu organizuju onlajn diskusiju pod sloganom „Uspela si”. Diskusija će se održati osmog marta, u 17 časova, na Fejsbuku i Zoom platformi. 

Foto: unsplash.com

Cilj događaja je da skrene pažnju na ulogu žene u savremenim porodicama i društvu. EU info ističe nameru da oda javno priznanje ženama za sve što su uspele – od velikih dostignuća do malih svakodnevnih obaveza, što je takođe važno u uslovima epidemije. O svojim iskustvima, pričama o uspehu, iznošenju stavova na temu rodne ravnopravnosti, radu institucija, stereotipima i mnogim drugim temama, uz predlaganje potencijalnih rešenja, govoriće Vesna Bengin sa instituta Biosens, urednica foruma Elle Active i Iva Parađanin, autorka podkasta Tampon zona Mondo portala. Svoje stavove takođe će izneti osnivačica i direktorka organizacije CRTA Vukosava Crnjanski. Putem video-poruke, onlajn diskusiji priključiće se publicistkinja i teoretičarka kulture i medija Marija Ratković. Moderator događaja biće psiholog i novinar Miša Stojiljković

Učešće na onlajn diskusiji je besplatnoZbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava, najkasnije do 7. marta u 10 časova ili do popune kapaciteta. Detaljnije informacije o događaju možete pronaći na fejsbuk stranici, dok se postupak prijave odvija isključivo putem linka.

društvo,Eu info point,Međunarodni dan žena,diskusija,onlajn,zoom,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.