Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Novi ciklus multimedijalne škole novinarstva

Smiljana Vasković 9.2.2021. Komentari

„Media i reform centar Niš” u saradnji sa Ambasadom SAD, oganizuje novi besplatan cikus multimedijalne škole za novinare, blogere, student novinarsta ili srodnih smerova, ali i za sve zainteresovane za oblasti istraživačkog i onlajn novinarstva, digitalnog marketinga, video-produkcije, društvenih mreža, fotografije, etike i autorskih prava. Rok za podnošenje prijava je do 20. februara.

Foto: www.pexels.com

Tim angažovanih stručnih predavača biće zadužen za kreiranje praktičnih zadataka, manje ili više uobičajene novinarske izazove, kao i za rad na terenu. Polaznici će nakon izrade praktičnih zadataka tokom svakog modula, svoje radove dostavljati ili prezentovati predavačima i/ili MRCN timu, a uz to, tokom trajnja škole biće sve vreme podsticani i da stvaraju za mediareform.rs. Zahvaljujući podršci Ambasade SAD, polzanici će takođe imati priliku da nauče kako se sve mogu primenjivati napredne tehnologije u svakodnevnom izveštavanju i redakcijskom radu.

Predavanja će se održavati petkom i subotom, a svaki od modula biće raspoređen u dva vikenda (ukupno 12 radnih vikenda). Predavanja će se održavati u prostorijama Media i reform centra Niš, i na terenu (u dogovoru sa predavačima), o čemu će polaznici biti blagovremeno obavešteni. Ovogodišnja Multimedijalna škola biće organizovana uz sve propisane epidemiološke mere – držanje distance i maske su obavezne.

Za prijavu je potrebno da se pošalje kratka biografija i motivaciono pismo na adresu  do 20. februara, a kao i do sada, škola je besplatna za sve odabrane polaznike. Po završetku Multimedijalne škole dobija se i serifikat.

škola,novinarstvo,multimedijalna skola novinarstva,društvo,Media i reform centar,prijava,sertifikat,novinar,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.