Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Onlajn medijsko prelistavanje sa Markom Prelevićem

Smiljana Vasković 18.12.2020. Komentari

„EU info kutak“ oranizuje novo „Medijsko prelistavanje“, 24. decembra od 17 časova preko platforme Zoom. Gost će biti Marko Prelević, glavni i odgovorni urednik „Nedeljnika“.

Foto: www.pexels.com

EU info kutak, za svako Medijsko prelistavnje, ugosti nekog novog stručnjaka iz oblasti medija, koji sa publikom otvoreno razgovara o aktuelnim temama o kojima se izveštava. Ovog puta medijski stučnjak je Marko Prelević, odgovorni urednik magazina Nedeljnik, koji će u 2021. proslaviti destogodišnjicu svog prvog objavljivanja.

Osim osvrta na teme o kojima je Nedeljnik pisao i analize mora informacija kojima smo svakodnevno bili izloženi tokom 2020. godine, ideja je da se u ovo prelistavanje uključe i studenti Filozofskog fakuleta u Nišu. Predlog je da nekoliko studenata snimi telefonom kratke video poruke kojima bi pokrili segmente„Šta bih ja da sam urednik Nedeljnika“, u kome treba da iznesu svoje mišljenje o važnosti izbora tema, uređivačkoj politici,načinu izveštavanja... i „Pitanje za Marka Prelevića“, koje se može odnositi na: medije, vesti, način rada, dobre i loše pojave u novinarstvu, samo funkcionisanje i način izveštavanja magazina Nedeljnik.

 pexels pixabay 158651

Foto: pexels.com

Onlajn prelistavanje, održaće se putem platforme Zoom, a svi zainteresovani treba da se prijave popunjavanjem formulara, kako bi dobili link pred početak događaja. Takođe, razgovor će biti emitovan i na Fejsbuk stranici. Sve dodatne informacije možete pronaći na sajtu EU info kutak Niš, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju stoji imejl adresa , kontakt telefon +381 18 254 461, kao i linkovi ka društvenim mrežama: Tviter, Instagram i Fejsbuk.

društvo,medijko prelistavanje,Marko Prelević,onlajn,događaj,Nedeljnik,studenti,Filozofski fakultet,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.