Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Obeležavanje stogodišnjice Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije

Milijana Jovanović 14.11.2020. Komentari

Jubilej povodom stogodišnjeg postojanja „Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije” biće održan 17. novembra sa početkom u 11 časova na zvaničnoj veb stranici.

Foto: www.devpolicy.org

Prisutni gosti biće u prilici da saznaju informacije o patentima i žigovima, učestvuju u diskusiji o izazovima digitalnog doba sa stručnjacima iz ove oblasti, kao i da se upoznaju sa istorijom intelektualne svojine u Srbiji putem zanimljivih video sadržaja. Pored generalnog direktora Zavoda i predstavnika Vlade Republike Srbije, Vladimira Marića, konferenciji će prisustvovati i generalni direktor Svetske organizacije za intelektualnu svojinu, Daren Tong, ministarka privrede Republike Srbije, Anđelka Atanasković, izvršni direktor Zavoda za intelektualnu svojinu Evropske unije, Kristijan Aršambo, generalna direktorka Instituta za intelektualnu svojinu ŠvajcarskeKetrin Šamartin, i predsednik Evropske patentne organizacije Antonio Kampinos.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka

društvo,jubilej,patenti,intelektualna svojina,konferencija,diskusija,digitalno doba,Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.