Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Vožnja fijakerom radi prikupljanja novca za decu obolelu od raka

Emilija Kostić 18.9.2020. Komentari

Građani će od 3. oktobra imati priliku da se provozaju Cvetnim fijakerom sreće po Tvrđavi. Vožnje će biti realizovane petkom i subotom od 18 do 21 čas. Ova akcija organizovana je radi prikupljanja novčanih sredstava za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Foto: www.unsplash.com

NURDOR zajedno sa Turističkom organizacijom svakog vikenda u septembru u Tvrđavi organizuje vožnju fijakerom, kako bi se skrenula pažnja na to da se veliki broj dece bori sa ovom bolešću. Kako navode iz organizacije, svi su dobrodošli da se provozaju fijakerom i na taj način doprinesu boljim uslovima lečenja dece obolele od raka. Ukoliko neko nije u mogućnosti da u tom periodu poseti Tvrđavu, može poslati SMS poruku na broj 1150 i time donirati 100 dinara ovoj organizaciji. 

Vožnja fijakerom je besplatna, a novac će biti sakupljan od humanitarnih priloga koje posetioci ostave. Besplatni vaučeri za vožnju mogu se preuzeti u Turističkom informativnom centru radnim danima i na štandu Turističke organizacije kod Letnje pozornice u terminima vožnje fijakerom.

društvo,Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka,NURDOR,Turistička organizacija,tvrđava,Cvetni fijaker sreće,Deca,Novčana pomoć,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.