Prijava

Detaljna pretraga

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Besplatno psihološko savetovanje za osetljive grupe građana

Jovana Živanović 1.6.2020. Komentari

Centar za psihološku edukaciju Psihonega nudi pomoć građanima u vidu psihoterapije i besplatnih saveta. Pomoć će biti dostupna naredna 3 meseca, ali neophodno je prijaviti se. 

Foto:www.freepik.com /

Građani koji su ostali bez posla u toku vanrednog stanja, oni koji su bili hospitalizovani zbog virusa, medicinsko osoblje koje je bilo izloženo opasnosti, žrtve porodičnog nasilja, pripadnici romske nacionalnce manjine kao i deca i mladi bez roditeljskog staranja imaju priliku da se prijave za besplatnu psihološku pomoć. Nakon prijave i uvodnog intervjua korisnici će biti raspoređeni na individualnu psihoterapiju i savetovanje uživo, rad preko video poziva, grupnu podršku ili kurs učenja veština prevladavanja stresa, anksioznosti i depresivnog raspoloženja. 

Prijave i informacije moguće su preko mejlova - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili preko poziva ili poruka na brojeve 069/4681292064/3072820 i 069/1102491.

covid 19,psihonega,psihološka pomoć,društvo,savetovanje,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.