Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Medijsko prelistavanje sa Draganom Ilićem u EU info kutku

Jovana Živanović 24.2.2020. Komentari

Medijsko prelistavanje biće održano treći put 28. februara od 17 časova u EU info kutku. Medije će ovog puta prelistavati radijski i televizijski novinar i voditelj Dragan Ilić.

Foto: www.blog.bookbaby.com

Kao i do sada, govoriće se o tome kakve poruke šalju mediji, kome ih upućuju i kako čitaoci, gledaoci i slušaoci prihvataju informacije iz medija. Tokom prelistavanja sa Draganom Ilićem posebna tema biće uloga radija danas, te će biti reči o tome kako radio može da zadrži kredibilitet i uticaj u vremenu kada slike i vizuelni doživljaji nadjačavaju suštinu. Cilj ovog događaja je da se ukaže na značaj medijske pismenosti, kao i mehanizme kojima se dolazi do boljeg razumevanja vesti i prepoznavanja medijske manipulacije

Dragan Ilić ima više od 25 godina iskustva rada u medijima. Kreirao je i vodio emisije TV Manijak, Taksi B92 i Manijaci na točkovima, a sa Goricom Nešović vodi jedan od najslušanijih jutarnjih programa Buđenje. Kolumnista je nedeljnika Vreme i deo tima Četiri i po muškarca u okviru emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Prisustvo je besplatno, ali je neophodno popuniti prijavu

društvo,medijsko prelistavanje,EU info kutak,mediji,Niš,medijska pismenost,dragan ilic,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.