Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Akademsko predavanje o neverbalnoj komunikaciji u Univerzitetskoj biblioteci

Jovana Živanović 13.2.2020. Komentari

Predavanje prof. dr Aleksandre Kostić pod nazivom Govor lica odžaće se 20. februara u Univerzitetskoj biblioteci Nikola Tesla. Početak je zakazan za 17.30 časova.

Foto: www.vancouversun.com

Kakve poruke naše lice šalje ljudima koji nas okružuju? Šta je ono što govor lica može reći, a reči ne mogu? Prof. dr Aleksandra Kostić podeliće svoje viđenje ove teme i ekspertizu. Takođe, na predavanju će biti reči o emocijama i njihovom tumačenju kroz neverbalnu komunikaciju, kao i o dešifrovanju tuđeg govora lica i tela.

Aleksandra Kostić je bila zaposlena kao profesorka Socijalne psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu i realizovala je kurseve Socijalne psihologije, Socijalne percepcije, Neverbalne komunikacije i Psihologije interpersonalnog ponašanja. Sada predaje Socijalnu psihologiju na Fakultetu za pravne i poslovne studije Lazar Vrkatić u Novom Sadu. Njena istraživačka interesovanja tiču se neverbalne komunikacije, emocionalnog iskustva, vremenske perspektive, etničkog identiteta i drugih oblasti socijalne psihologije.

Događaj organizuje EU info kutak, a prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se potvrdi dolazak popunjavanjem upitnika najkasnije do 19. februara.

Univerzitetska biblioteka Nikola Tesla,Eu info point,akademsko predavanje,Aleksandra Kostić,neverbalna komunikacija,društvo,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.