Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Analiza medijskih sadržaja sa Dražom Petrovićem u EU info kutku

Aca Cvetković 22.1.2020. Komentari

Medijsko prelistavanje, drugo po redu u organizaciji EU info kutka, biće održano 31. januara u 17 časova. Gost prelistavanja biće glavni i odgovorni urednik i kolumnista dnevnog lista Danas Dragoljub Draža Petrović.

Foto: ipolitics.ca

Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju razgovoru o izveštavanju o istim temama na drugačiji način, o tome kako se prelazi granica profesionalnog novinarstva i šta građanima znače odgovorni mediji. Takođe, razgovoraće se o aktuelnim temama u medijima.

Dragoljub Petrović rođen je 1970. godine. Novinarstvom je počeo da se bavi 1994. godine u novinama Borba. Pisao je za Našu Borbu, Glas nedelje i kolumne za Kurir. Kao saradnik TV produkcije Video nedeljnik snimio je oko sto video-priloga. Dobitnik je nagrade Stanislav Staša Marinković, Dragiša Kašiković i Desimir Stošić. U novogodišnjoj anketi magazina Status proglašen je za najboljeg novinara 2010. godine. Takođe, dobitnik je nagrade Laza Kostić Udruženja novinara Srbije u kategoriji novinarska satira za 2016. godinu. Od 2016. godine je glavni urednik i kolumnista lista Danas.

Prisustvo je besplatno, ali je broj mesta ograničen. Prijave se mogu slati na imejl adresu  ili putem broja telefona 018/254-461, najkasnije do 30. januara u 19 časova.

draža petrović,EU info kutak,medijsko prelistavanje,dnevni list danas,društvo,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.