Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Praznični bazar „ Niš u srcu” donosi novogodišnji duh

Anastasija Arvai 24.12.2019. Komentari

Bazar pod nazivom Niš u srcu − bazArt i ove godine u grad donosi bogat kulturan i muzički program. Biće održan od 27. decembra do 1. januara, sa početkom u 12 časova na Trgu Stevana Sremca. 

Foto: Ulica otvorenog srca

Predstaviće se 44 odabranih izlagača, a u ponudi će se naći praznične dekoracije, igračke, rukotvorine i umetnički radovi. Tokom šest dana bazara, nastupiće niški horovi, kao i domaće pop, rok i džez grupe. Kerber, Penthouse band i En Passant nastupiće pred niškom publikom poslednjeg dana u godini. Interaktivne prezentacije 1. januara upotpuniće Karneval junaka i princeza na kome će mališane animirati više od dvadeset kostimiranih crtanih junaka.

Udruženje Fabrika umetnika od 2012. godine u Nišu organizuje humanitarnu novogodišnju akciju Niš u srcu. Prošle godine ona je pretvorena u bazar umetnina obogaćen muzičkim programom i kreativnim radionicama za najmlađe, te shodno tome ove godine nosi naziv bazArt

Raspored događaja i više informacija zainteresovani mogu naći na Facebook straniciDvadeset procenata prikupljenog iznosa sa novogodišnjeg bazara doniraće se Srednjoj muzičkoj školi u cilju opremanja. Zainteresovani događaju mogu prisustvovati besplatno. 

društvo,Humanost,nova godina,niš u srcu,bazArt,umetnost,praznici,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.