Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva

Jovana Živanović 20.8.2019. Komentari

Media i reform centar raspisao je konkurs za novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva za sve novinare, blogere, studente novinarstva i ostale zainteresovane koji žele da se oprobaju u kreiranju medijskih sadržaja. Rok za prijavu je 31. avgust. 

Foto: Media i reform centar Niš /

Multimedijalna škola novinarstva obuhvata šest modula: istraživačko novinarstvo, društvene mreže i onlajn novinarstvo, digitalni marketing, video-produkciju, fotografiju, etiku i autorska prava. Predavanja će se održavati u sali Media i reform centra Niš, na terenu, uz posete drugim medijskim kućama ili izvan Niša, petkom i subotom, a svaki od modula raspoređen je u dva vikenda. Neki od predavača na Multimedijalnoj školi novinarstva su: Jovana Gligorijević, Marko Dražić, Suzana Trninić, Predrag Blagojević, Antonela Riha, Zoran Stanojević, Saša Đorđević, Davorin Dinić, Aleksandar Đorđević i mnogi drugi.

Zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije na imejl , a po završetku polaznici će dobiti sertifikate o pohađanoj Multimedijalnoj školi novinarstvaMedia i reform centar, uz saradnju sa Ambasadom SAD-a, pored Multimedijalne škole novinarstva, organizuje i besplatan kurs engleskog jezika za sve sadašnje i buduće novinare. 

multimedijalna skola novinarstva,Media i reform centar,MMŠ,društvo,konkurs,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.