Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

ArtFemine – festival feminističkog aktivizma i umetnosti

Emilija Živković 30.6.2019. Komentari

U organizaciji Centra za devojke od 4. do 7. jula biće održan šesti festival ArtFemine na različitim lokacijama u gradu. Ovogodišnji festival održaće se pod nazivom Mesto i za tebe.

Foto: www.seventeen.com

Festival će biti otvoren 4. jula u 19 časova, u galeriji Art55. Tom prilikom biće otvorena izložba fotografija Martine Šalov, pod nazivom Ej, dečko. Teme izložbe su raznolikost žena, ženstvenost i lepota. U Studentskom kulturnom centru će 6. jula biti izvedena predstava Jedna uz drugu, sa početkom od 20 časova, a nakon toga će biti održana žurka u Labeerint-u.

Najavljeno je i pet radionica. U okviru prve, koja je zakazana za 5. jul, zainteresovani će imati priliku da nauče kako iskoristiti sve energetske potencijale kolektiva, a naziv te radionice je Svi moji glasovi i telo kao izrazKako se reciklira stari papir i kako se podiže samopouzdanje posetioci će moći da saznaju 6. jula na radionicama Smeh joga i Kolaž − ko/laž. U okviru Bubnjarske radionice, biće predstavljeni osnovni pojmovi ritma i tempa, 6. i 7. jula. Za poslednji dan festivala najavljena je radionica Oslikavanje rikvanda.

artfemine,festival,feminizam,društvo,aktivizam,umetnost,radionice,centar za devojke,mesto i za tebe,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.