Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Tribina o volonterizmu u Deli prostoru

Emilija Kostić 11.6.2019. Komentari

Volonterski centar, u saradnji sa Krovnom organizacijom mladih Srbije, organizovaće tribinu pod nazivom Volonterizam u Srbiji – danas i sutra. Tribina će biti održana 15. juna u Deli prostoru od 18 časova.

Foto: www.centerofhopetx.com

Govornici će biti asistent na Pravnom fakultetu u Nišu Marija Dragićević, politikolog Boban Stojanović i omladinski radnik Marjan Cvetković. Ovom tribinom Volonterski centar Niš i Krovna organizacija mladih Srbije žele da ukažu na današnje stanje volonterizma u našoj zemlji, kao i da predoče koji su to potrebni koraci za unapređenje volontiranja i volontera u Srbiji. Događaj je namenjen promociji volonterizma i njegovih vrednosti, i kao takav ima za cilj da podstakne dijalog o tome zašto su baš volonteri važan deo našeg društva. Biće dati primeri dobre prakse volonterskih programa i kampova, a od govornika će se čuti i koji su to glavni motivi mladih koji su se odlučili na volontiranje.

Tribina je namenjena svim građanima, a posebno volonterima, koji će moći da saznaju o svojim pravima i obavezama, kakva su zakonska rešenja Zakona o volonterizmu, ali i da čuju sa kojim se to izazovima volonterizam sreće u svetu.

tribina,deli centar,volonterizam,mladi,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.