Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Debata o slobodi izražavanja na tragu evropskih vrednosti

Aleksandra Đokić 15.4.2019. Komentari

Institut za evropske poslove uz podršku Ambasade SR Nemačke u Beogradu organizuje debatu pod nazivom Sloboda izražavanja na tragu evropskih vrednosti, koja će biti održana 22. aprila u sali hotela New City. Početak je zakazan za 19 časova.

Foto: www.facebook.com/events/

Govornici na debati biće novinari Ivan Ivanović i Milojko Pantić, kao i profesor medijske etike dr Čedomir Čupić, zamenica urednika NIN-a Vesna Mališić, dok će moderatorka biti novinarka Olja Bećković. Između ostalog, raspravljaće se o sledećim pitanjima: zašto su slobodni i etični mediji neophodni za razvoj demokratije i društva; sa kakvim se izazovima novinari suočavaju u vremenu uzavrelih političkih tenzija; koliki praktični uticaj na slobodu govora imaju pristupni pregovori sa Evropskom unijom; koji su ostali izazovi i problemi sa kojima se Srbija sreće na polju stvaranja prostora za dijalog i razmenu mišljenja u društvu.

Ulaz je besplatan i otvoren za sve građane, koji će imati priliku da postavljaju pitanja. Zbog ograničenog broja mesta, možete se registrovati putem ovog linka.

društvo,DEBATA,institut za evropske poslove,loboda izražavanja,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.