Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Borba za zdraviji Niš

Jovana Kovačević 24.3.2019. Komentari

Zagađenost vazduha u Nišu predstavlja sve veći problem, te iz tog razloga Nacionalna koalicija za decentralizaciju organizuje tribinu pod nazivom Kada će Niš da prodiše? Tribina će se održati 25. marta u Deli prostoru u 18 časova.

Foto: www.unsplash.com

Cilj tribine je borba protiv zagađenja i informisanje građana o ovoj temi, a kao osnovni uzrok problema ističe se masovna upotreba nezdravih energenata za grejanje. Kako priuštiti građanima zdravije, a skuplje energente? Da li je priključivanje većeg broja korisnika na Toplanu i subvencionisanje upotrebe zdravih energenata realno rešenje problema? O ovoj temi govoriće gradski većnik za komunalne delatnosti Bratislav Vučković, prof. dr Boban Stojanović, dipl. inž. maš. Miroslav Cvetković i Danijel Dašić iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju, a uz moderaciju Tatjane Egerić

Organizatori tribine Nacionalne koalicije za decentralizaciju u sklopu svoje borbe za zdraviji Niš održali su i uličnu akciju na ulazu u Nišku tvrđavu i građane upoznali sa problemom zagađenja vazduha.

tribina,ekologija,deli prostor,zagađenost,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.