Kreirajte plakat za Midnight Jazzdance binu 2017.

| nedelja, 11 jun 2017 13:31 |
Kategorija: Muzika

Nišvil džez festival otvorio je konkurs za kreativne ljude i dizajnere za izradu plakata formata B2 i banera za Fejsbuk event za Midnihgt Jazzdance binu. Cilj je približavanje modernih i tradicionalnih formi džez muzike publici, ali i promocija svih stilova crnog plesnog zvuka.

Kreirajte plakat za Midnight Jazzdance binu 2017.

Ono što je potrebno da stoji na plakatu je: naziv programa (Nisville Midnight Jazzdance), datum i imena izvođača po danima. Takođe, imena headlinera moraju da budu ispisana većim fontom od ostalih učesnika te večeri. Pored toga, na dnu treba da ostavi mesto za pokrovitelje i sponzore festivala i treba upisati lokaciju Nišvila (Fortress Of Niš) i vreme kada će bina raditi (00:00 – 05:00), kao i naziv sajta festivala. Informacije o izvođačima po danima možete naći na zvaničnom sajtu Nišvila.

Rešenja i kontakti mogu se poslati na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Konkurs je otvoren do 1. jula, a pobednik će biti proglašen u roku od sedam dana na sajtu Nišvil džez festivala. Dizajneri najboljeg plakata i banera dobiće dva kompleta ulaznica i  dve backstage propusnice za Di-džej binu. Ukoliko pobednik konkursa nije iz Niša dobiće smeštaj i obroke tokom trajanja festivala za dve osobe.

Vesti sa sličnim temama

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici