Večernje toalete na Festivalu u Kanu

| petak, 02 jun 2017 12:43 |
Kategorija: Moda i stil

Sedamdeseti po redu Filmski festival u Kanu svečano je zatvoren 28. maja, a domaćin festivala bila je prelepa Monika Beluči. Kao i obično, festival je i ove godine okupio umetnike iz celog sveta. Što se dama tiče, bilo je puno interesantnih, zavodljivih i atraktivnih toaleta.

Večernje toalete na Festivalu u Kanu
?? www.wallpapersglad.com

Predivna Monica Belucci, koja je ujedno i otvorila festival, na samom zatvaranju izgledala je perfektno u svojoj dugoj crnoj Dolce & Gabbana haljini sa bež detaljima. Glumica je i ovog puta potvrdila status jedne od najlepših žena na svetu, a ova kreacija istakla je njenu figuru i aristokratski izgled. Juliete Bionche je na zatvaranju Kanskog festivala nosila jednostavnu crnu haljinu ukrašenu štrasom. Diane Kruger je takođe imala crnu haljinu, koju je iskombinovala sa upadljivim , luksuznim nakitom. Za razliku od ovih crnih toaleta, Mara Rooney se opredelila za belu haljinu u retro stilu, uz koju su bili crni detalji. Fan Bingbing odabrala je plavu toaletu, koja se ka krajevima postepeno širi.

DA8O3kQXYAAxhg5 683x1024

Foto: www.fashionsizzle.com

Posebnu pažnju privukle su glumice Uma Thurman i Jessica Chastain koje su se pojavile u nešto drugačijim kreacijama i time isticale. Uma je nosila lepršavu zeleno-srebrnu haljinu sa resama, dok je Jessica na sebi imala belu haljinu asimetričnog kroja, sa crvenim detaljima koje je uklopila sa cipelama. Na završnoj filmskoj večeri prisustvoale su druge značajne ličnosti iz sfere umetnosti. Nesumnjivo, ovo je jedan izuzetno značajan događaj koji je ove godine proslavio jubilej, okupio brojne zvezde i prikazao glamur u svakom pogledu. 

Izvori: grazia.rswannabemagazine.com

Vesti sa sličnim temama

Komentare mogu postavljati samo registrovani i prijavljeni korisnici